E-lasku, suoramaksu käytössä, nyt laskun saa myös sähköpostilla

Vesiosuuskunnalta saa laskun myös sähköpostilla. Varsinainen laskun saa tulostettua sähköpostin mukana tulleen linkin kautta, joten lasku ei ole pdf-muodossa sähköpostin liitteenä. Lasku lähetetään osoitteesta invoicing@talenominvoices.fi. Syy linkin käyttöönotosta on se, että monet sähköpostipalvelimet siirtävät pdf-muodossa olevat viesti suoraan roskakoriin ja asiakas ei välttämättä huomaa saamaansa viestiä.


E-lasku ja suoramaksupalvelut ovat käytössä ja varmin tapa hoitaa laskujen käsittely. Voit tehdä e-laskutilauksen omassa verkkopankissasi tai suoramaksusopimuksen pankin konttorissa mikäli sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia. E-laskutilauksen ja suoramaksusopimuksen yksilöintitietona toimii laskulta löytyvä asiakasnumero.E-laskutilaus tehdään verkkopankissa hakemalla laskuttajaa Pohjois-Kuoreveden Vesiosuuskunta. E-laskua tilatessa oikea laskutusaihe on ”eLasku” ja suoramaksusopimuksissa oikean laskuttajailmoituksen laskuttaja-aihekoodi on ”90Muut”. Sopimusta tehdessäsi sinulla on hyvä olla mukana viimeisin laskukopio, josta voit tarvittaessa tarkistaa oman asiakasnumeron.